Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome to Paradise!

Door Angelique op 19.06.2013

De Luikse ladies van Filles à Papa doen golden business. Hun SS2013 collectie bestaat uit sterke looks, stevige bling bling en een tikje American sportswear. Niet te vergeten zijn er de ultrapopulaire Tomboy clothes: cap, t-shirt en sweatshirt. Tomboy is everywhere: van Japan tot Noorwegen en van Rusland tot Marokko! Al de celebs zijn hooked & so are we!

Nu lanceren Carol & Sarah hun eerste swimwear capsule collectie: Welcome to Paradise. Deze doet onmiddellijk wegdromen naar paradijselijke stranden, een tropisch klimaat en beach parteeeeys! Voor deze stuks werken ze verder op de SS2013 collectie.

Tomboy siert op een badpak en een bikini, maar ook de collecti-slogan Welcome to Paradise komt terug. Kleuren zijn neutraal of helder, van fluogeel, blauw en rood, tot zwart en wit.

Deze collectie die zowel uit badpakken als 2 soorten bikini’s bestaat, is 100% made in Belgium. Thumbs up for team Belgium! Ze zal enkel verkocht worden bij Glorybox in Brussel, bij Browns in Londen, Excelsior in Milaan en op de online shop van Filles à Papa. Very exclusive, wacht dus niet te lang om je prachtexemplaar aan te schaffen. Zeker niet te missen deze zomer!

Voor de campagne werd het Belgische topmodel Yumi Lambert gefotografeerd door Gregory Derkenne, de huisfotograaf van Filles à Papa. Yumi is deze zomer trouwens ook te bewonderen op de SS2013 campagne van Chanel. Way to go!

De prijzen voor de swimwear collectie van Filles à Papa variëren tussen de € 185,- en € 200,-.

Run to the stores, ladies!

Met medewerking van Sarah van Hapert.

page loaded