Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spanx beschikbaar in België

Door Kim op 19.06.2013

Don't worry, we've got your butt coveredSpanx klinkt je vast niet onbekend in de oren, het Amerikaanse merk is zowat dé referentie als het op figuurcorrigerend ondergoed aankomt en staat op het favorietenlijstje van heel wat celebs als Beyoncé, Kim Kardashian en Blake Lively. Als zelfs The Mighty Oprah Spanx op haar bekende lijst van favorite things zet, weet je dat je goed zit - en dat je merk zowat gelanceerd is voor het leven.


Spanx oprichtster Sara Blakely

Sara Blakely, oprichtster en bezielster van Spanx, is zowat het perfecte voorbeeld van the American dream. Na heel wat afwijzing slaagde ze er toch in om Spanx in 2000 in productie te brengen en 13 jaar later bestaat het assortiment uit meer dan 200 verschillende producten en mag ze zichzelf de jongste vrouwelijke self-made miljardair noemen.

Benieuwd what Spanx is all about? Goed nieuws, want het is sinds kort ook verkrijgbaar in verschillende Belgische lingeriespeciaalzaken of online bij Jolilly. Indien je toch graag 1st even past en advies op maat wil, kan je terecht bij o.a. Confidentiel - Francis Ferent (Louizaan 60, Brussel) of Cosi Cosi (Lombardenvest 45-53-55, Antwerpen)


page loaded