Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rochas Resort 2014

Door Tiany op 19.06.2013

There is a lot going on in de nieuwe resort collectie van Frans modehuis Rochas. Creative director Marco Zanini's grootste inspiratiebron was de zee en dit komt wel zeer letterlijk naar voor in zijn collectie. Zo plaatst hij krabben en zeesterren op de handtassen of kiest hij voor een luxueuze krab- of oester print in metallic jacquard. Daarnaast zien we ook een terugkeer naar de polo, het zonnehoedje en de klomp. Alles draait dus rond een vakantie aan zee.

Verder zien we ook nog zijden pyjama broeken en shorts met een sportieve streep opzij en enkele monotone looks in het wit of in pastelroze of –blauw. De rokken zijn in A-lijn model en grootse baljurken worden gedragen met een T-shirt erover. Met andere woorden: veel klassiekers die al een tijdje weggeweest zijn. 


Opvallendste in de styling van deze collectie is de terugkeer van de trui rond de heup, in dit geval: een Rochas logo trui. Dit klassieke grunge fenomeen is onder de fashion crowd een echte comeback aan het maken. Are you ready for this? Wij bij Belmodo alvast wel!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded