Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patrizia Pepe opent store in Gent!

Door Koen op 19.06.2013

Because we love Italians and their style... maar we zijn even verheugd natuurlijk dat het Italiaanse modemerk Patrizia Pepe een nieuwe winkel opent in Gent! Woehoee!

Na Antwerpen, Brussel en Maasmechelen is het de beurt aan Gent. Shopping addicts kunnen een nieuwe winkel aan hun to-dolijstje toevoegen! Vanaf zaterdag 22 juni 2013 is Brabantdam 9 the place to be. Elke modebewuste vrouw zal zich hier kunnen verwennen met Italiaanse high fashion kleding. De winkel zal een oppervlakte hebben van 90m². Heaven! Keuze genoeg dus om een amazing outfit te vinden!

Dit jaar wordt het modemerk Patrizia Pepe trouwens 20 jaar! Al 20 jaar lang kunnen vrouwen zich identificeren met het excentrieke en glamoureuze merk. Een label die streeft naar comfortable en modieuze kleding, maar kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Onlangs werd de vrouwelijke identiteit van Patricia Pepe volledig vernieuwd: sensueel, geraffineerd met een vleugje rock. We like!

Ik ben meer dan convinced dat deze nieuwe store de fashion hotspot wordt van Gent! Hell yeah!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded