Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Preview FW: FRANKLY by Annelies Braeckman

Door Bieke op 17.06.2013

We know Belmodo lovers, jullie wachten nog op een sunny zomer, maar we willen jullie toch al graag een sneak peak geven van de collectie FW 2013-2014 van FRANKLY by Annelies Braeckman. Wil je meer weten over FRANKLY, lees het op Belmodo: Frankly popt for you.

De FW 2013-2014 collectie is de 10de collectie van de Antwerpse modeontwerpster Annelies Braeckman. Voor de 5de verjaardag van haar modelabel FRANKLY kijkt de ontwerpster even terug en herinterpreteert enkele originele ideeën. Maar ze werk ze totally anders uit. Dit leidt tot gelijkaardige stukken met een verschil in de details of nieuwe looks.

Annelies Braeckman werkt voor komende winter vooral met wol en herfstkleuren die positiviteit uitstralen, als blauw, oranje en warm paars. FRANKLY werkt altijd met duurzame stoffen en de allergrootste zorg voor kwaliteit.

De namen van de modellen als RIVER, RAIN, ROCK, ROBIN, TOD, TIME en POPPY verwijzen naar de pracht van de natuur. Silhouetten zijn zowel strak, als los. Deze collectie is eenvoudig en tijdloos, kenmerkend voor Annelies Braeckman’s stijl. Ze bestaat uit elegante basics voor elke garderobe, die makkelijk te combineren zijn. Zeker must-haves!

Een van de grootste modeklassiekers ontbreekt zeker niet in FRANKLY’s najaarscollectie. De little black dress is deze keer in een kreukstof met boothals en speelse plooitjes. FRANKLY speelt met verschillende lengtes in de jurken en zo is er ook een mini-jurk. Bovendien is het ontwerp van de little black dress te verkrijgen in een korte versie, eigenlijk een top, die je kan dragen op een broek uit dezelfde stof en kleur.

FRANKLY by Annelies Braeckman zorgt ervoor dat je het najaar in stijl kan beginnen, met comfortabele en makkelijk te combineren stuks, die zeker niet mogen ontbreken in je wintercloset. Je kan ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van FRANKLY voor nog meer previews.

Trouwens! Goed nieuws, want van maandag 1 juli 2013 tot woensdag 31 juli 2013 kan je in de Nationalestraat 151 in Antwerpen terecht voor de Pop-up sale store van Frankly by Annelies Braeckman... Lang leve de solden!

page loaded