Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let the sun shine met Happy Socks!

Door Koen op 17.06.2013

De zomer laat op zich wachten, maar wees niet getreurd. Happy Socks is er om kleur en happiness in je leven te brengen!

Onder dit motto startte Happy Socks in 2008: het merk wilde de steeds terugkerende, treurige lente opfleuren, door een alledaags kledingstuk in een nieuw jasje te steken. Het Zweedse merk weet hoe het sokken leuk en zomers kan maken. Het ene paar is nog kleurrijker en drukker geprint dan het andere. Trek 's ochtends je paar Happy Socks aan en je dag is instant a-okaaay.

Ondanks de koude en de regen wil je toch al die too cute to be true zomerse sandalen aan. Het kan! Draag sokken in je sandalen en je bent helemaal on trend. BelmodoTiany is dé expert op vlak van socks & sandals. Ze kiest resoluut voor gekleurde sokken. Ze draagt ze tot boven de enkels, knielang en combineert ze met sandalen met of zonder hak. Het is dé zomertrend van 2013.

Met de sokken van Happy Socks fleur je je look op en steek je een zomerse tint in je outfit. De prints voor deze zomer zijn: bolletjes, ruiten, tijgerprint en strepen. Niet alleen de ladies kunnen de colourful tour opgaan deze zomer, Happy Socks is unisex! Dus gents, weet, sokken maken de man. Wanneer je ‘s morgens je paar Happy Socks aantrekt, is de dag al een stuk zonniger en je mood happier!

De Belmodo addicts tonen ons hoe zij de trendy Happy Socks dragen, get inspireeed! Met de sokken van Happy Socks kan je in iedere outfit een straaltje zon steken. Don't be shy, combineer je Happy Socks met glittery shoes, als BelmodoBie of draag ze onder een short als BelmodoKoen. Alles kan en alles mag, it's still totally fashionable. Doe ne keer zot, you only live once!


Deze übercute sokjes kan je shoppen bij YOUR in Antwerpen. Rep je snel naar de winkel of doe mee aan de Belmodo wedstrijd en maak kans op jouw favo 3 paar Happy Socks.

page loaded