Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ti Sento Milano wordt 10 jaar!

Door Tiany op 16.06.2013

Let's popp some bottles! Ti Sento Milano, het Italiaanse juwelenmerk blaast dit jaar 10 kaarsjes uit.

Het juwelenmerk viert die 10de verjaardag door haar meest iconische ontwerpen van de voorbije jaren opnieuw uit te brengen. 10 prachtige ontwerpen worden vertaald naar 10 unieke ringen. Sentoliciousss!

De Ti Sento '10 Fabulous Years' collectie is een limited edition, die enkel in 2013 beschikbaar zal zijn. Ze bestaat uit 10 gerhodineerde zilveren ringen, waarvan 1 ring goud vergulde details bevat. Elke ring bevat een speciaal ontworpen monogram van het Romeinse cijfer 10. Dit pareltje zal verpakt worden in een prachtige chocoladedoos. Juwelen én chocolade? I must be dreaming...!

Het pronkstuk van de collectie is de speciale Roman Ten. Deze elegante ring bestaat uit Romeinse 'tienen' van pavé gezette stenen. Je herkent hier duidelijk de Italian roots van het merk. Een andere parel is de cocktail ring. De allereerste cocktail ring van Ti Sento werd voor deze birthday vertaald naar een echte statement ring met zachte roze stenen, afgewerkt met 18 karaat rosé gouden details. Bling, bling!

Ti Sento Milano is een Italiaans sieradenmerk dat ontstaan is uit passie voor fashion en een oog voor kwaliteit. Haar ontwerpen bestaan uit gerhodineerd zilver in allerlei exciting shapes. De juwelen bevatten allemaal vergulde details en stenen in hele trendy kleuren. Ti Sento weet als geen ander wat vrouwen graag zien én dragen. Het is het ultieme accessoire voor de moderne vrouw. Ti Sento betekent niet voor niets ' I feel you'. Well guess what, Belmodo feels you too!

De 'Ti Sento 10 Fabulous Years Collection' zal wereldwijd verkrijgbaar zijn bij de geselecteerde juweliers en warenhuizen vanaf augustus 2013!

Wij zijn alvast benieuwd naar deze unieke collectie.

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded