Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3D Juwelen van Studiosinth

Door Angelique op 16.06.2013

Jewels are a girl's best friend, right? Goed nieuws! Er is een nieuw juwelenmerk in fashion wonderland. Meet StudioSinth!

StudioSinth is een nieuw én Belgisch. Denk kleurrijke handgemaakte juwelen ontwikkelt d.m.v. innovatieve productietechnieken zoals 3D printing, lasercutting en andere technieken. De volledige werkwijze is bovendien milieuvriendelijk. Thumbs up!


De collectie 'Pith Series' zijn allerlei juwelen die de bewegingen van het menselijk lichaam lijken aan te nemen. Deze bruisende creaties hebben een positieve invloed op je humeur. It's all about positive energy!  Deze 3D printed ringen zijn beschikbaar in het rood, paars, blauw of goud. Perfect dus voor werkelijk elke outfit.

Deze pareltjes kan je bij Ydee kopen of gewoon via hun webshop bestellen. What are you waiting for?!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded