Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Street Couture by Philipp Plein

Door Tiany op 15.06.2013

Philipp Plein goes back to the streets met zijn campagne voor de nieuwe herfst- en wintercollectie 2013-2014. “Street Couture” is het fenomeen dat je krijgt wanneer mode het straatbeeld inpalmd! We like!

"Everyday is a fashion show and the streets are my catwalk" - aldus Philipp Plein - 

Chloe Norgaard, Liu Xu, Ashley Rogers, Ilias Petrakis en Jake Gallow tree zijn de voorbijgangers in deze campagne. Alle modellen werden door de gerenomeerde fotograaf Franceso Carrozzini vastgelegd. De campagne bevat foto's van de momenten van ons dagelijks leven met een Philipp Plein twist! Met zijn gevoel voor humor, veel ironie en provocatie, weet hij dagelijkse gebeurtenissen om te zetten in spectaculaire en excentrieke beelden.

De nieuwe campagne werd in the fashion capital New York geshoot. New York is immers de plaats waar fashion addicts de straten domineren!

In Street Couture zijn 9 verschillende situaties te bewonderen. Van 'Dancing in the dead of night on Fifth Avenue' tot 'Lining up in front of a photo booth while occupied by adrent lovers'. 9 crazy decors, die je onbewust doen glimlachen! Als je goed kijkt zie je de ontwerper himself telkens verschijnen in de foto's!


De collectie bevat adembenemende must-have clothing and talrijke accessoires. Fashion addicts die houden van mode en vooral alles dragen wat ze willen, zullen weg zijn van Street Couture! We adore Philipp Plein! Vooral de manier waarop hij zaken altijd over the top doet, maar het toch netjes en stijlvol weet te houden.

When Fashion walks the street, Belmodo thinks of Philipp Plein...!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded