Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

GESPOT: Mademoiselle O

Door Koen op 15.06.2013


Woop woop! We hebben er een nieuw Belgisch T-shirt brand bij: Mademoiselle O. Mademoiselle O richt zich tot all the ladies die houden van een fun and happy lifestyle. Dromen en vrouwelijkheid zijn de belangrijkste klemtonen in de collectie. Maar er wordt ook gedacht aan comfort door te kiezen voor losse pasvormen en zachte soft-jersey materialen. Wij zijn vooral verliefd op de zéér coole en fashionable prints. Denk aan uitvergrote Louboutins, parfumflesjes of chandelier oorbellen.


Bij Mademoiselle O wordt er bovendien gewerkt met capsulecollecties, waardoor er regelmatig nieuwe modellen en prints worden gelanceerd. We adore!

Wie even zonder outfitinspiratie zit, kan zich steeds onderdompelen in de wereld van Mademoiselle O via de blog, waar je tips kan vinden over het stylen van je trendy shirt op een casual of een meer city-chic manier.


Voor al de mademoiselles die zichzelf dus niet te osérieux nemen, breng zeker een bezoek aan hun webshop. Yep, laat die zomerse temperaturen maar komen!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded