Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karlie Kloss for Frame Denim

Door Kim op 14.06.2013

Karlie Kloss behoort tot de top van the fashion pack en voegt steeds meer jobs toe aan haar nu al impressionante portfolio. Lees er meer over in het Belmodo artikel Face Forward: Karlie Kloss. 1 van haar laatste samenwerkingen is met Frame denim, waarvoor ze niet alleen poseert maar ook mee betrokken was bij het ontwerpproces. De samenwerking zou eerder gegroeid zijn uit noodzaak in plaats van ambitie, verklaart ze zelf.

“I’m freakishly tall, so finding pants that fit is something I’ve struggled with my whole life. My secret to pulling off too-short jeans has always been to pair them with boots... and I really rocked the flood-pant trend for as long as I could!”

De jeans is ontworpen voor vrouwen met erg lange benen, dus wij voorspellen dat deze denim vooral een hit zal worden bij modellen gezien de doorsnee vrouw niet gezegend is met Karlie's stelten. Het lijkt dan ook eerder een project onder vrienden, als je de ontwerpers Jens Grede en Erik Torstensson hoort praten.

“We’re just friends who got together and did this for fun. I’m convinced there are other tall women out there who can’t find jeans that fit, but if nothing else, we’ve made the perfect ones for Karlie. She’s set for life!”

Wil je nog meer informatie, surf dan naar de Frame Denim website.

page loaded