Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Doe mee aan de Shoe Design Challenge van Fashion Clash

Door Koen op 14.06.2013

Oproep aan alle mensen die bruisen van creativiteit, alle mensen die wachten op die ene kans om hun talenten te tonen aan de modewereld, this is your call!

Modeplatform Fashionclash roept namelijk talent op om creativiteit samen te laten komen in het ontwerp van een schoenconcept. De Shoe Design Challenge is een samenwerking tussen Fashionclash en het schoenenmerk Invito. Via deze challenge proberen zij nieuwe talenten te stimuleren én ontdekken! Vanaf nu t.e.m. vrijdag 5 juli 2013 kan iedereen deelnemen aan deze wedstrijd. Bij de inzendingen zal er vooral gelet worden op het product, de visie en de duurzaamheid. Ook gaat er speciale aandacht naar de mogelijkheid om de ideeën van het concept te introduceren en te communiceren in de media. 

Donderdag 11 juli 2013 is d-day! Op deze speciale dag zullen uit alle inzendingen 10 lucky bastards gekozen worden. Deze winnaars zullen hun designs dan verder kunnen ontwikkelen onder professionele begeleiding van o.a. Invito. Begin september worden 3 winnaars gekozen. Invito zal dan 1 of meer winnende ontwerpen realiseren. Excitiiing!

Droom je ervan om je eigen schoen te lanceren in de modewereld? Then what are you waiting for?! Surf naar de website om je in te schrijven. Good luck!!!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded