Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ZEB goes NAKED!

Door Koen op 13.06.2013

Solden op maandag 1 juli 2013? No waaay! ZEB start vanaf vrijdag 14 juni 2013! Hell yeah!

ZEB start de solden heel wat vroeger en zet hiermee de strijd voor de afschaffing van de sperperiode verder. Om dat aan iedereen te communiceren, lanceren zij een gedurfde tv-spot in prime time op VTM, 2BE en Vitaya. In het spotje gaan 3 jonge vrouwen naakt om zich maximaal te kunnen voorbereiden op de solden bij ZEB. De modellen voor deze tv-spot liepen totally naked door de winkelstraten van Leuven. Dat leverde heel wat rare blikken op bij de voorbijgangers. Can you blame them...? Vooral als je weet dat openbaar naakt rondlopen verboden is. Voor het geval dat de politie hen zou opmerken, stond er een vluchtauto klaar zodat ze vlug konden verdwijnen...

Bekijk hieronder het behind the scenes filmpje! Kijken op eigen risico...

Doordat de winkel hun klanten kortingen aanbiedt tot 70%, gaan zij resoluut in tegen de soldenwetgeving. Het Hof van Cassatie sprak zich al eerder uit in het voordeel van ZEB. Een afschaffing van de sperperiode is volgens de keten in het voordeel van de consument.

ZEB heeft tegenwoordig zo'n 39 winkels, verspreid over heel Vlaanderen en sinds kort ook Wallonië. In de store vind je merken als Jack & Jones, Vero Moda, Diesel, Levi's, Vila en Only. En in het najaar zullen nog eens 6 nieuwe vestigingen geopend worden!

Let the shopping begin! On your marks, get set, shop t'ill you drop!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded