Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Casting kids voor Mer du Nord!

Door Angelique op 13.06.2013

Mama's en papa's opgelet! Wil je kleine meid niets anders doen dan voor de lens staan? Schuilt er een next topmodel in je oogappel? Of wil je je mini-me graag eens in de boekskes zien? This is your call!

Op dinsdag 13 en woensdag 14 augustus 2013 organiseert het modemerk Mer du Nord een grote casting voor kinderen! Alle meisjes van 8 tot 11 jaar met maatje 140 worden uitgenodigd om samen te genieten van een heerlijk vieruurtje! Gedurende dit vieruurtje zullen verschillende fotografen 5 kindjes selecteren om te schitteren in de zomercatalogus 2014. Deze fotoshoot zal plaatsvinden in oktober 2013!

Inschrijven op voorhand is niet nodig! Het enigste wat je moet doen is even de boetiek binnenwandelen, c'est tout! De casting gebeurt van 15:00 tot 17:30 in de Mer Du Nord boetiek in Knokke.

Mer Du Nord
Kustlaan 94
Knokke

Ik trommel alvast al mijn nichtjes op! See you there

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded