Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Neon look

Door Michael op 11.06.2013

De summer we've all been waiting for komt er eindelijk aaaaan! Tijd dus om de neon en felle kleurtjes uit de kast te halen. Niets is deze zomer te veel, dus combineer naar hartenlust felle kleurtjes, neon en prints.

Tijdens de fashion weeks spotten we al total looks in neon, but no worries! De neon look is ook gemakkelijk te vinden bij de highstreet brands.

We vonden the best of both worlds, een neon én kanten topje bij Topshop. De neon gele broek is van Vero Moda en het jeansvestje van Rag&Bone. De Nike's zijn de Free Runs en de armbanden zijn van Marc by marc Jacobs, gecombineerd met chain earrings van Asos. To top the look off, een likje fuchsia nagellak van OPI en een oranje uurwerk van Adidas.

Et voilà! On est prêt...

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded