Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modeacademie Antwerpen presenteert Show2013

Door Michael op 11.06.2013

Fashion lovers, haal allemaal jullie agenda uit en noteer! Nu vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2013 stelt de modeafdeling van de Artesis-Plantijn Hogeschool Antwerpen haar jaarlijkse défilé 'Show2013' voor!

Alle studenten, van de verschillende studiejaren zullen er hun creaties laten zien. Dit onder het toeziend oog van een internationale jury van experts in mode en creativiteit. Excitiiing! Meer dan 6000 fashion addicts en pro's uit de hele wereld komen samen om hét hoogtepunt van de modekalender bij te wonen. Tijdens de show krijg je niet alleen adembenemende creaties te zien, je proeft er ook van de unieke sfeer!

Door het grote succes van vorig jaar zal de modeshow ook dit jaar online te volgen zijn. In samenwerking met de stad Antwerpen zal het défilé van zaterdag 15 juni 2013 live gestreamd worden om 20:00, op de websites van DNA en Antwerp Fashion. Op de website van DNA zullen fashion experts Marjolijn Vanslembrouck (Elle België) en Emma Gelaude (My Fashion Blog), live verslag uitbrengen via Twitter en Instagram. Alle kijkers kunnen via deze platformen ook met hen in dialoog gaan. Sounds fun!

Als kers op de taart krijgt de student die tijdens zijn of haar opleiding het meest innovatief of ondernemingsgezind was, een geldprijs van maar liefst € 2.500,-! Deze prijs zal uitgereikt worden op de plechtige proclamatie van de studenten.

Bekijk hieronder de verbluffende modeshow van vorig jaar:

De shows op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2013 openen hun deuren om 19:00. De modeshow begint om 20:00! It all goes down in Hangar 29! Adres: Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen. Tickets kunnen besteld worden via de website van Antwerp Fashion of telefonisch via het nummer 03/202.46. 46.

Be there or be square!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded