Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Isabel Marant ontwerpt voor H&M

Door Michael op 11.06.2013

Newwwsflaaash!! H&M gaat voor haar volgende collectie met niemand minder dan ISABEL MARANT samenwerken! Woehoee!

Remember onze wedstrijd waarbij één van onze Belmodo lezers een totale Isabel Marant outfit won? Je kan het in 'This lucky lady got completely Marant-ized!' nog eens nalezen. Binnenkort heb je zélf de kans om enkele items van Isabel Marant te scoren! Let's scream and shout, and get our money out!

Na collabs met designers zoals Stella McCartney, Donatella Versace, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli en de laatste van Maison Martin Margiela is het de beurt aan Isabel Marant. Het favoriete merk van o.a. Beyoncé en Katie Holmes, zal een collectie uitbrengen die zal bestaan uit kleding en accessoires voor vrouwen en mannen. Door haar oog voor etnische details zijn we er zeker van dat deze collectie to die for zal zijn!

"I am flattered by this collaboration: H&M works with the best designers and this invitation is an exciting honour," Marant said this morning. "I aim to create something real, that women want to wear in their everyday lives, with a certain carelessness, which I think is very Parisian: you dress up, but do not pay too much attention and still look sexy. The collection is infused with this kind of easiness and attitude. Everything can be mixed following one's own instincts: my take on fashion is all about personality." - aldus de ontwerpster -

Ook H&M is meer dan verheugd over deze samenwerking! Volgens het Zweedse merk creëert Isabel Marant een unieke urban style, door de manier waarop ze verschillende elementen in haar collecties weet te gebruiken. In onderstaand filmpje vertelt de ontwerpster meer over haar collectie:

De collectie wordt op donderdag 14 november 2013 in de winkels verwacht. Genoteerd? Bij Belmodo zijn we alvast more than excited! Laat het aftellen beginnen! 

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded