Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Mont St. Michel wordt 100 jaar!

Door Tiany op 10.06.2013

Let's pop some bottles! Het Franse merk Le Mont St. Michel wordt dit jaar 100 jaar! Woehoe, dit vraagt om een celebration

Ontwerper Alexandre Milan dook in de archieven van zijn familie en bracht speciaal voor deze verjaardag een paar iconische items uit. In deze collectie is er zowel voor vrouwen als voor mannen iets te vinden. Bovendien bevat de collectie '100 jaar' een aantal must-have items die ontworpen werden door bevriende artiesten en designers. Naast collector sweaters, vind je in deze collectie ook nog zonnebrillen, pennenzakken, geurkaarsen, meubelen, kousen, lederen items en een limited edition van tote bags. Ooh!


Nog een paar maanden slapen, want deze collectie is pas vanaf september exclusief te verkrijgen bij Siblings Factory in Brussel.


Ik ben alvast aan het aftellen, jullie ook?

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded