Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De lucky winner van de Esprit Style Battle!

Door Bieke op 10.06.2013

Good afternoon Belmodo lovers, we hebben weer exciting news voor jullie! In de Esprit Store in Antwerpen op de Meir, is op donderdag 6 juni 2013 de winnaar bekend gemaakt van de Esprit Style Battle 2013, editie Antwerpen. Wil je meer weten over deze spannende race? Lees dan Esprit zoekt talentvolle stylisten voor de style battle, Esprit Style Battle: round one!,  Esprit Style Battle: round 2! en Stem op jouw favoriete stylist uit de Esprit Style Battle!


Na een voorronde en 2 rounds of style battles te overleven, stonden er 3 finalisten voor ons. Lars Mathijssen, Cindy Van Dyck en Katja Panis zijn aan elkaar gewaagd, alle 3 boordevol positiviteit en enthousiasme. Kim Keveryn, Marketing & PR Benelux bij Esprit, was vol lof over de 3 finalisten.

Maar er kan spijtig genoeg maar 1 true winner zijn. Esprit en niemand minder dan Glam*It's fab hoofdredactrice Els Keymeulen keken naar de finalisten hun kwaliteiten als styling-consulent voor de Esprit bezoekers en hun passie voor fashion.De 3 finalisten en Kim Keveryn.

De spanning was te snijden en dan the moment of truthtromgerooofffeell… dé lucky winner van de Esprit Style Battle 2013 is … Lars Mathijssen. Cooongrats!

De jury omschrijft de stijl van Lars als smart happiness. De door Lars gestylde klanten stralen zelfzekerheid en naturel uit in hun nieuwe Esprit look. De styling signature van Lars sluit perfect aan bij Esprit: oprecht, natuurlijk en relaxed.
Lars Matthijssen en Els Keymeulen.

Lars heeft hiermee een Esprit Gift Card t.w.v. € 1.000,- op zak én natuurlijk de felbegeerde opdracht als fashion stylist voor een fotoshoot in Glam*It. Enjoy en good luck Lars! We kijken al vol spanning uit naar de fotoshoot

page loaded