Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#getdirty by Converse

Door Bieke op 07.06.2013

Een dansje placeren en zorgeloos een pintje drinken, daar zegt BelmodoBie geen nee tegen en al zeker niet als het om een Converse party gaat. Om de lancering van hun nieuwste collectie All Star Well Worn te vieren, organiseerde my ultimate love brand vrijdag 24 mei een GET DIRTY gig in de Antwerpse Trix.

Ik geef het toe, er moet nog gewerkt worden aan mijn muzikale kennis, maar de headliners The Black Box Revelation, SX en DeWolff  deden die avond alvast hun best om mijn eclectische band kenvermogen te verrijken. En ja hoor, hier en daar kwam er een lichte headbang aan te pas.

Een concertje, enkele pintjes en meerdere Converse photobooth foto's later, hadden mijn sneakers ook het gewenste resultaat van de avond behaald: shoes were kept clean...sneakers got dirty. Ow yes.

page loaded