Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Secret Garden 2: the teaser

Door Kim op 07.06.2013

Dior likes to tease, want net als vorig jaar sturen ze alweer een video van hun Secret Garden de wereld in die nog veel aan de verbeelding overlaat. Het resultaat? Het korte Secret Garden 2 - Versailles videofragment, dat meteen zin geeft om in prachtige jurken te gaan schommelen met je vriendinnen in de tuin. Wie zegt dat we onze eigen glamour niet kunnen creëren?

De kortfilm, die deze maand nog in volle glorie te bewonderen valt, is net als de 1ste versie gefilmd door fashion film masters Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Het resultaat van de 1ste Secret Garden video kan je bewonderen in het Belmodo artikel Dior takes over Versailles. Wij hebben zo'n vaag vermoeden dat de SS2013 collectie op prachtige wijze in beeld zal worden gebracht in de full version... Keep an eye on Dior Mag of het Dior Youtube kanaal als je de release niet wil missen!

Bekijk hieronder alvast de trailer, can't wait for the full version!

page loaded