Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stefan Meuwissen: pure vrouwelijkheid

Door Tiany op 06.06.2013

Op zoek naar sexy en unieke schoenen? Ladiesmeet Stefan Meuwissen. Deze Belgische schoenenontwerper opende net zijn 1ste boetiek in het hartje van Genk! Woehoe!

Stefan ontwerpt damesschoenen met een high heel, die je instant charisma en dat tikkeltje zelfzekerheid geven! Met zijn schoenen straal je als nooit tevoren. Deze Belgische ontwerper is niet alleen een uitstekende tekenaar, hij is ook een perfectionist. Hij is steeds op zoek naar de ideale combinatie waar elegantie, schoonheid en kwaliteit elkaar ontmoeten. Om dat te realiseren ging hij op zoek naar de beste fabrieken in Italië. In Milaan vond hij een familiebedrijf dat zijn tekeningen tot leven kon brengen. Dat was het begin van een schoenensprookje! More please...!

De schoenencollectie van Stefan Meuwissen is drop dead gorgeous! Stuk voor stuk vertellen zijn stiletto's een verhaal. Deze verhalen vragen om een platform met pit. Daarom opende Stefan een boetiek met de laatste nieuwe modellen. In zijn atelier worden deze modellen van naad tot draad uit de doeken gedaan. Je heb er een transparante en volledige kijk op het ontwerp én de schoen. Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om de prachtige schoenen te passen en te kopen.

Stefan Meuwissen ontwerpt kwalitatieve en duurzame schoenen mét pit.

EvaGaela is de schoen die Stefan het meest weet te typeren. Hij is sexy, elegant en out of the box! Deze schoen is volgens de Belgische ontwerper de maatstaf voor schoonheid en luxe!

It all goes down in de Bretheistraat 93 in Genk.

Check de website voor meer informatie.

Foto's © Kirsten Thys van den Audenaerde. 

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded