Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Sporty Spice look

Door Angelique op 05.06.2013

De sporty look is helemaal hot en happening. Denk baseball caps en varsity jackets gecombineerd met sneakers. Om de sporty spice look wat aan te dikken, kies je voor een sportbeha onder je baggy T-shirt, hier van Nike. Perfect voor op een doordeweekse dag en overal gespot tijdens de afgelopen fashionweeks in Parijs, New York, Londen én Milaan. 

De baseball cap vonden we bij Kenzo, of course en de varsity jacket van bij Topshop. De chino is van Marni en de baggy cropped T-shirt van Victoria Beckham.De koraalrode tas van Marc by Marc Jacobs maakt de look helemaal af, samen met de Giorgio Armani lipstick. De glitter nailpolish van Essie is helemaal matchy matchy met de Nike free runs. Some River Island oorbellen, and you are ready to go!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded