Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer trend: Prints Mix ‘n Match

Door Michael op 04.06.2013


Foto's © Trendland.com

De regel die zegt dat je maar een bepaald aantal kleuren of prints met elkaar mag combineren voordat jouw outfit een faux pas wordt moet je volledig van tafel vegen. Oh ja, prints in verschillende soorten en kleuren mag je nu naar eigen wens combineren. Go bold and go wild, want deze zomer is all about prints.


Foto's © Trendland.com.

Opperlabels van prints Marni en Missoni volgen deze trend, zoals we al konden verwachten. De kledingstukken en accessoires zijn enorm makkelijk te dragen met andere stukken. Wil je voor stukken gaan die an sich al meerdere prints bevatten, dan moet je bij Mary Katrantzou en Peter Pilotto zijn. Digital prints all over. Deze trend mag je gewoon niet missen.


Mary Katrantzou & Peter Pilotto SS2013.

Daarnaast zijn er nog andere labels als Just Cavalli, Issa en Proenza Shouler die ook aan de slag gaan met heel wat mix 'n match.


V.l.n.r. Just Cavalli, Issa & Proenza Shouler - Foto's © Style.com

Hoe draag je prints? Wel, leer het van de gewone mensen die niet op de catwalk lopen, want ook zij dragen prints, prints en prints. Op dit moment is het hot om prints eindeloos met elkaar te combineren. Polka dots, plaid, strepen, bloemen, luipaard of fotografische prints kunnen en mogen vanaf nu samen gedragen worden.


Foto's © Style.com

Het vergt wel enige durf om te beginnen aan deze trend, maar eens dat je je er aan waagt, zal je merken dat je zelfzekerder door het leven zal gaan. Klaar om te spelen met prints? Hier zijn enkele stukken die je in huis kan halen.


V.l.n.r. Zara, River Island & COS.


V.l.n.r. COS, River Island & Diesel.

Voilà, zover alles over prints. Ben je helemaal weg van deze trend of blijf je braaf kiezen voor stukken uit 1 kleur? 1 ding is zeker: Miss T is alvast fan.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded