Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Scuba Libre collectie by Swatch

Door Koen op 03.06.2013

Watch out, Swatch duikt weer op met een nieuw horloge! Met de passie voor de zee als inspiratiebron, doet de look en feel van het Scubahorloge je dromen van zomerse bestemmingen.

Watersporters kunnen hun geluk niet op met deze nieuwe Scuba Libre-collectie. De grote en brede indexen met clashing colors zijn duidelijk leesbaar wanneer je, omringd door vele vissen, de wonderen van de onderwaterwereld ontdekt. De praktische, draaiende glasranden en de stevige armbanden van silicone zijn handige extra’s wanneer je op ontdekkingstocht bent.  

Het Scuba-horloge is zeker ook een must-have voor de ladies die voet aan wal houden deze zomer.  Je kan er niet alleen zeediepten mee trotseren, het is tegelijkertijd ook een fashion item, in classy wit met felle kleuren. Het past perfect bij al je zomerse outfits die in je kast hangen en schreeuwen om gedragen te worden. Belmodo love brand? Check!

Voor de gentleman in de stad die stiekem van de zee droomt, zijn er stoere modellen die er sporty en professioneel at the same time uitzien. Het ideale horloge voor een ware zeebonk, zowel onder als uit het water.  

De horloges van de Scuba Libre collectie zijn waterdicht tot 200 m diepte en kosten  € 70,- per prachtexemplaar. Gotta have 1!

Wil je op de hoogte blijven van all hot new Swatch thingsKlik dan hier voor de Swatch Facebookpagina of surf naar de Swatch website voor een volledig overzicht van hun coole horloges. 

page loaded