Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De lucky winnares van de Bergasol tanning trip met Tiany!

Door Bieke op 03.06.2013

Essaouira is calling! Het is zover, na weken pre-zweten is het moment aangebroken waarop we het reisgezelschap van Tiany voor de Bergasol tanning trip aanvullen met 2 lucky ladies. Vandaag weten we wie de awesome wedstrijd "Win een exclusieve Bergasol tanning trip met Tiany!" heeft gewonnen.

De afgelopen week hebben de 5 finalisten zich totally gefocust op stemmen ronselen. Het was een spannende strijd voor een plaatsje op het vliegtuig naar de zon, maaaaar er kon maar 1 iemand winnen.… Tromgeroooofffel!

De lucky winnares die een totaalpakket van zon, tanning en fun wint, is Camille RingoirCongraaats Camille! En zoals jullie zien is er goed gestemd geweest

  • 2149 stemmen: Camille
  • 1871 stemmen: Hélène 
  • 700 stemmen: Sandra
  • 416 stemmen: Charlotte
  • 208 stemmen: Laure

Camille en haar vriendin Celia gaan 4 dagen naar Essaouira met Tiany, om zich helemaal golden brown te tannen, deskundig beschermd met Bergasol producten. The goal is met een mooi getinte huid naar huis terugkeren. Enjoy ladies!

Stay tuned, want we brengen uitgebreid verslag over deze fab trip.

Met dank aan Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa.

page loaded