Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomer must-haves van Swarovski!

Door Tiany op 02.06.2013

Nu de zomer voor de deur staat, popelen we allemaal om kleurrijke kleding en accessoires aan te doen! 

Rond deze tijd van het jaar zijn accessoires heel belangrijk. Ze maken je look namelijk af! Swarovski is zich hier ook van bewust. Geïnspireerd door exotische continenten als Latijns-Amerika, brengt het juwelenmerk een collectie met must-haves op de markt!

Deze accessoires kun je ofwel individueel of tesamen dragen. Mix-and-match, zorg voor speelse combinaties! Make it work! Als je het mij vraagt is deze collectie een echte must-have fashion kit! Armbanden, halskettingen, telefoonhoesjes, zonnebrillen,… kortom: je vindt hier alles om je outfit te pimpen.

De halsketting Tilly is niet alleen poëtisch, maar ook zeer vrouwelijk. Ze bestaat uit heel wat kleuren met daaraan een rij kristallen kralen. Om het helemaal af te maken, schittert de verfijnde libel aan de halsketting met minikristallen op haar lijfje! Bling Bling! De exotische TOCO flamingo-vogelhanger kan je vanaf nu ook vinden op mijn wishlist.

Door de bracelets Studio en Tosha waan je je in het exotische Brazilië. I'm thinking samba, heel veel cocktails en fun! De Torpedo-armband neemt je dan terug naar El Mexico! Aan deze armband vind je gevlochten katoen, metalen pepertjes en schedels. Everyone loves charm bracelets! Ideaal voor een verjaardagscadeau!

Wanneer je denkt aan Tosha-oorbellen, denk je aan glamour en verfijndheid. De schoonheid van kristal komt perfect tot uiting doordat ze perfect geslepen is. Verder zijn de Tosha-oorbellen geaccentueerd met kleinere, felroze kristallen! Perfect!

Een absolute noodzaak voor deze zomer is de zonnebril! Ook hieraan heeft Swarovski gedacht! Je hebt de keuze tussen het Amazing model of het Amazing Mirror model! Ongeacht dewelke je kiest, I can guarantee you, je zal er amazing uitzien!

Verder in de collectie vind je nog sleutelhangers, kaarthouders en beschermhoesjes voor je iPhone en iPad! Allemaal zijn ze versierd met kristallen! Met deze accessoires kan elke vrouw haar sterke punten accentueren. Ze kan de perfecte zomerlook voor elke gelegenheid creëeren. Ze kan er kortom elke dag voor zorgen dat ze er BOM uitziet!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded