Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Birthday Mer du Nord!

Door Angelique op 02.06.2013

Let's start poppin' bottles! Mer du Nord is jarig en iedereen mag het weten! Het modemerk bestaat al 25 jaar en dat wordt gevierd met een speciale collector's collectie!

25 jaar in the fashion biz..., dat is pure nostalgie! Deze collectie gaat terug naar de 90's, noem het neo-Mer du Nord. In de kledingstukken vind je waarden en motieven terug die iedereen herkent! Gebreide zomertruien, sweatshirts,… oh zei ik je al dat dit een limited edition is! Yes it is!


De 2de pop-up collectie van Mer du Nord brengt deze zomer een hommage aan de mooiste tijden die het merk gedurende 25 jaar beleefde. Denk aan de flashy truien en sweatshirts versierd met de beroemde vis!

Niemand minder dan onze Belgische Cilou Annys schittert in het lookbook! Onlangs deed Mer du Nord een shoot met heel wat fashionable women, waaronder onze Belmodo addicts Tiany, Bieke en Angelique! Je leest het allemaal in het artikel 'Verjaardagsexpo Mer du Nord'!

De jaren vliegen toch voorbij, pinkt een traantje weg, gefeliciteerd Mer du Nord! Op naar nog vele fashionable jaren! 

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded