Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Op de foto met Patrick Dempsey dankzij Silhouette!

Door Koen op 01.06.2013

Silhouette, het brillenmerk dat bekend staat om z'n ultralichte en comfortabele brillen, speelde niemand minder dan Mc dreamy a.k.a. Patrick Dempsey binnen voor de nieuwe collectie Titan Minimal Art. The Icon. Voor deze samenwerking werd de iconische fotograaf Peter Lindbergh ingeschakeld. Dat kon je al lezen in het Belmodo artikel Silhouette gets totally "Dreamy".

Patrick Dempsey, ook wel bekend als Dr. Derek Shepherd, is het gezicht van de campagne. In maart 2013 reisde onze Belmodo addict Koen nog af naar Milaan voor de persvoorstelling van Silhouette. Tijdens dit event werd Dempsey officieel voorgesteld als het gezicht van het brillenmerk! Je kan het allemaal nog eens lezen in het artikel Belmodo meets Patrick Dempsey for Silhouette. Goed nieuws! Ook jij kan deel uitmaken van deze campagne! Yes, Yes! Doe mee aan de wedstrijd en wie weet schitter jij binnenkort in het straatbeeld! Wat moet je nu doen om te schitteren naast Dr. McDreamy?

Stap 1

Bezoek een Silhouette eye care professional winkel of een winkel waar ze silhouette verkopen. Probeer daar het nieuwe model 'Titan Minimal Art. The Icon'.

Stap 2

Neem hiervan een foto.

Stap 3

Upload je foto via deze link.  

Stap 4

Misschien ben jij wel de winnaar/winnares van een overgetelijke shoot in Hollywood! De winnaar krijgt hottie Patrick Dempsey in actie te zien! Daarna is het jouw beurt om voor de lens te staan. Je geniet ook van een onvergetelijk 4-dagen verblijf voor 2 personen in L.A.! Woehoee!

Grijp je kans!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded