Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lace is more by Louis Vuitton

Door Michael op 30.05.2013

De nieuwe collectie van Louis Vuitton is gebaseerd op het SS2013 defilé! Stuk voor stuk doet ieder kledingstuk je denken aan de jaren '60. De collectie verwijst naar de elegantie van Jeanne Moreau in de film “La mariée était noir”.

Oversized mantels, tuxedos, kant, tweed, het geheel weerspiegelt de verfijning van de late 19de eeuw. De neo-aristocratische elementen komen weer tot leven in de keuze van de materialen. Elk kledingstuk werd voorzien van een interessant detail. Zo vind je fluwelen lintjes op de kragen, wollen capes en amazing grijze strass-steentjes op de pumps.

Marc Jacobs slaagt er weer in om een verfijnde collectie met een tikkeltje speelsheid neer te zetten. Door de hele lijn blijft eenvoud de regel. Wij zijn alvast verliefd geworden!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded