Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A night in Shanghai with Hugo Boss

Door Koen op 30.05.2013

Hold up, wait a minute! Hugo Boss viert haar nieuwe collectie met een heuse digitale campagne en een online modeshow!!

Ladies and gents, today is the big day! Hugo Boss stelt haar Mens- and Womenswear 2013 collectie voor in Shangai! Woehoe! Het is nu enkel aftellen geblazen! Na hun succesvolle modeshow in Peking vorig jaar, is Shanghai aan de beurt. Met deze show willen ze de nadruk leggen op het toenemende belang van de Aziatische markt. Meer dan 1000 gasten zijn uitgenodigd voor het evenement van het jaar. Heel wat Aziatische en internationale gasten worden er verwacht. Jealous! De fashionshow gaat door in The Power Station of Art in China. Dit was China's 1ste museum voor hedendaagse kunst dat toegankelijk was voor het publiek!

Voor de digitale campagne werd een film opgenomen met als in de hoofdrol de Taiwanese actrice Lin Chiling en supermodel Jon Kortajarena. Beide dames vertolken een mysterieuze rol in de film. Hier en daar zullen glimpses te zien zijn van de nieuwe collectie. Pas op de fashion show van Hugo Boss zal de volledige collectie te zien zijn. Zowel de vrouwen- als de mannencollectie zijn een limited-edition collectie van 100 kledingstukken! First come, first served!

Bekijk hieronder al de 2 teasers! De climax van de film is de modeshow itself! Exciting!!

Aflevering 1

Aflevering 2

De show wordt live gestreamd in je huiskamer via deze link om 15 uur.(Amerikaanse tijd) Voor het eerst in Hugo Boss history zullen toeschouwers van thuis uit kleding kunnen bestellen straight from the runway. How amazing is that! De bestelde kledingstukken worden dan binnen de week geleverd!

Ladies and gentlemen, zet de popcorn klaar en hou vooral je portefeuille bij de hand. Kijken is op eigen risico!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded