Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wie wint de Bergasol tanning trip met Tiany? Stem nu!

Door Koen op 29.05.2013

De afgelopen weken hebben op Belmodo massaal veel Belmodo lovers deelgenomen aan onze exclusieve wedstrijd om een Bergasol tanning trip met Tiany te winnen. Even een refresh: samen met 1 vriendin & miss Tiany Kirilove voor 4 dagen en 3 nachten op zomerreis naar de upcoming Marokkaanse place-to-be: Essaouira! Van zondag 9 juni 2013 t.e.m. woensdag 12 juni 2013, met overnachtingen in het Sofitel Essaouira Mogador hotel. Een totaalpakket om gegarandeerd met een mooi getinte huid naar huis te keren, en dat met de deskundige bescherming van Bergasol!

We kregen de leukste summer outfits te zien en volgens jullie motivaties zijn jullie allemaal in desperate need of some sunshine. We zagen en lazen it all!  En ondertussen heeft de jury, Belmodo, Bergasol en Miss Tiany herself 5 finalistes geselecteerd. Congrats Sandra, Camille, Laure, Hélène en Charlotte!

En nu beste Belmodo lovers, is het aan jullie: stem op je favoriete summer picture en maak iemand heel gelukkig met een tanning trip naar de zon en een lekker bruin kleurtje, dankzij Bergasol. Stemmen kan vanaf vandaag t.e.m. zondag 2 juni 2013. Goooood luck!

Met dank aan Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa.

Sorry, deze wedstrijd is afgelopen, dus je kunt niet langer stemmen.

Stemartikel-Bergasol-x-Belmodo_Camille-Ringoir

Camille Ringoir

Palm trees, ocean breeze, salty air, sun kissed hair. That endless summer, take me there! Bring me the sun and I will be your sunshine for 4 days long!


Stemartikel-Bergasol-x-Belmodo_Charlotte-Vercruysse

Charlotte Vercruysse

My favorite summeroutfit? Just the perfect bikini, de rest van mijn body hou ik vrij voor Bergasol, die mij een go(u)ddelijke tint geeft!


Stemartikel-Bergasol-x-Belmodo_Helene-Van-Elst

Hélène Van Elst

Ik ben iemand die echt zot is van de zon en er alleen maar gelukkiger van word! Nu met dat regen weer en deze wedstrijd kan ik aan niets anders denken dan aan Essaouira! Ik zie mezelf al helemaal bakken, braden, sudderen en zweten! 


Stemartikel-Bergasol-x-Belmodo_Laure-Van-Roey

Laure Van Roey

Aloha!! Deze foto is enkele weken geleden getrokken. We hadden vrijdag op het werk een tropisch feestje georganiseerd, om de humeuren (door het slechte weer) wat op te beuren smile. Wij zijn de zonnekes in huis en daarom verdienen we deze trip!


Stemartikel-Bergasol-x-Belmodo_Sandra-De-Lobel

Sandra De Lobel

Zon = mijn levensvitamine! Ik hou ervan te reizen...in style! Nieuwe plaatsen ontdekken, leuke resto's, exclusieve boetieks en uiteraard een stevige dosis 'peoplewatching'. Alle tips hou ik bij op m'n persoonlijk blog: http://up-to-san.blogspot.com.


page loaded