Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Josephine De La Baume for H&M

Door Michael op 29.05.2013

Josephine de La Baume, actrice, zangeres, model slash mode-icoon, werd door modegigant H&M gevraagd om enkele zomerlooks samen te stellen!

Volgens haar draait het deze zomer allemaal rond mix-and-match. Zo combineerde ze een witte jurk in kant met zwarte ballerina's en om het af te maken, een zwarte zonnebril. Een andere look bestond uit een stoer biker jasje over een top, skirt en high heels. Verder koos ze een jurkje uit denim, een rokje met dierenmotief en dé must-have van deze zomer, de strohoed. This girl's got style!

Josephine beweert enkel kledingstukken te dragen die een verhaal vertellen. Haar persoonlijke tip? Mix-and-match erop los, maar zorg ervoor dat je je eigen stijl behoudt. Dé essentiel van deze zomer is zoals gezegd, de strohoed. Very French, jaren '50 en geschikt voor elke gelegenheid, aldus Josephine! We couldn't agree more!

Deze film doet ons nog meer verlangen naar wat sunshine! Bekijk hem en vertel ons wat je ervan vindt!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded