Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna’s zomercollectie voor River Island!

Door Tiany op 28.05.2013

Bad gal Riri does it again! Na de vorige succesvolle collectie met River Island - lees er alles over in het artikel "The RiRi and River Island encounters" -  slaan Rihanna en stylist Adam Selman de handen in elkaar voor een zomercollectie! De collectie was al eerder te zien op de London Fashion Week, maar ze is nu te koop in de River Island winkel op de Meir in Antwerpen! Haast je dus als de donder naar deze store!


In deze collectie mag je mooie hemden, stoere zomerparka's, prom dresses, badpakken, jumpsuits en bijpassende accessoires verwachten. De RiRi collectie kan ik in 3 woorden omschrijven; rood, tie dye en bloemenprints! We love it!

In onderstaand filmpje licht Rihanna haar collectie toe! Enjoy!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded