Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer trend: Neon

Door Koen op 26.05.2013

Oogverblindende, felle kledingstukken en accessoires zijn terug van weggeweest. Neon maakt zijn comeback van vorige zomer, toen fluo de straten kleurde. Wie bigbold and beautiful door het leven wil gaan, moet deze trend volgen, want door fluokleuren te dragen ben je in een ogenblik de eyecatcher.


Versace SS2013 - Foto's © Fashiongonerogue.com

Roberto Cavalli SS2013 & Nasty Gal - Foto's © Fashiongonerogue.com

Neon kan je niet langer associëren met de trend uit de jaren '80 en '90, toen sportoutfits enorm hard moesten opvallen... Anno 2013 zien we neon op alle mogelijke kledingstukken en gelukkig niet enkel op sportswear. Elegante vrouwen die net iets anders willen zijn, gaan dus ook voor deze trend.


V.l.n.r. Helmut Lang, Simone Rocha & Burberry Prorsum - Foto's © Style.com

Grote modemerken als Helmut Lang, Simone Rocha, House of Holland en Burberry Prorsum zijn helemaal mee, want zij zetten fluokleuren op de catwalk voor hun lente-zomercollecties van 2013


Foto © Streetpeeper

Fashionista's over heel de wereld gaan ook voor fluo, wat geen verrassing is, want het is een trend die gemakkelijk te combineren is. Maak van een kledingstuk het aandachtspunt en zorg ervoor dat de andere stukken die je ermee draagt oftewel minder opvallend zijn oftewel ook een fluokleur hebben. Ga je voor een volledig gekleurde outfit of houd je het eerder simpel? Aan jou de keuze.


Foto's © Jak & Jil, Streetpeeper & Carolines Mode

Wil je zelf grijze muis af zijn en volledig opvallend door het leven gaan, dan zijn er enkele high street stukken die je in huis kan halen.


V.l.n.r. Forever21, Zara & Topshop


V.l.n.r. H&M, Forever21 & Zara

Nu weet je alles over neon. Ga je ook voor zomers fris en boordevol kleur of hoe zit dat?

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded