Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Yanina Wickmayer x United Brands Athletics

Door Bieke op 24.05.2013

Voor al de sporties out thereAthletics, het huismerk van de Belgische sport en lifestyle winkelketen United Brands, komt weer met een topper van formaat! Ze sloegen de handen in elkaar met toptennisster Yanina Wickmayer voor een nieuwe tenniscollectie. Het is een collectie die elke vrouw tijdens het sporten een extra dosis zelfvertrouwen geeft.  Zelfvertrouwen is the key to success en uiteraard to score.

De collectie bevat moderne, vrouwelijke stukken voor de fashion forward tennisspeelster. Yanina Wickmayer ontwierp rokjes, t-shirts, shorts, een sport-bh, een kleedje, shirts zonder mouwen mét ingewerkte bh en een sportjas om tijdens het opwarmen te dragen. De themakleur van de hele collectie is hot hot hot pink. Oeeeh we do looove pink!

Ze legde de nadruk op de bewegingsvrijheid van de kleren. Daarbovenop werden de kledingstukken gemaakt met high performance stof dat zorgt voor extra comfort tijdens het sporten en zweet afdrijft. Ideaaaal, zo zien we er even fabulous uit na het sporten als ervoor. Een collectie van zeer hoge kwaliteit dus, die een vrouw doet stralen tijdens het sporten. 

BelmodoBie kreeg de kans om samen een pose te striken met Yanina tijdens de collectievoorstelling. 2 sportieve ladies bij elkaar!

To put it like this: de Athletics collectie van Yanina Wickmayer is een must voor elke tennisspeelster. Voor zowel beginners als toppers. Voor zowel de jonge als voor de ervaren speelster. Er is geen twijfel mogelijk dat je hiermee zal scoren op de court!

De collectie is nu verkrijgbaar in de winkels. Check ze zeker op de website van United Brands Athletics. Je kan je sporty outfit ook meteen online aanschaffen!

Met medewerking van Sarah Van Hapert.

page loaded