Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer in Paradise met Comptoir des Cotonniers & Princesse tam.tam

Door Angelique op 23.05.2013

Hold up, wait a minute! Een nieuwe collab in fashion wonderland! Comptoir des Cotonniers en Princesse tam.tam teamed up voor een ultravrouwelijke zomercollectie. Deze 2 prachtige labels laten alle remmen los en nemen de vrijheid om de summer beach codes in een nieuw jasje te steken. Swimming in paradise? Yes, please!

La liberté s'il vous plaît? De collectie weerspiegelt de elegante franse vrouw. Deze vrouw is gek op avontuur en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe culturen, nieuwe kleuren en exotische sferen. Van het Biarritz tot Copacabana, van Nice tot Miami, cette femme est magnifique. Wie is niet gek op reizen en shoppen?


The summer times zitten vol met onverwachte parties, pool parties, cocktails in de stad, shopping spree's... you name it! In deze collectie zit voor iedereen wat wils. De meerkleurige Copacabana “triangle” print voor de bikini met de bandeau top, of de effen fluo roze triangle, afwisselend te combineren met kleurrijke zomerkleding zoals een zonnejurk. Keuze in overvloed!

Maak het af met 1 van de prachtige accessoires. Een strandtas, een panama en een strandmat, de ideale minikit voor een summer escape zonder na te hoeven denken welke outfit je mee moet nemen!

Shop, shop, t'ill you drop, drop!!

Met medewerking van Hawa Sanou. 

page loaded