Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beloved Shirts & Sexy Sweaters

Door Catherine op 23.05.2013

Fans van crew necks & willekeurige Tumblrs kennen vast Sexy Sweaters, de blog van de artistieke Alec Weitl & Greta Gibbens die sinds 2011 de coolste prints op denkbeeldige truien fotoshoppen.

Denk elk mogelijk icoon, patroon & popfenomeen van Toetanchamon tot Kirby

Verslavend, hip, maar jammer genoeg ook: not for sale. Ondanks het bericht op de website dat de truien binnenkort te koop zullen zijn, bleef het voorlopig bij een kunstprojectje. Gelukkig voor ons - en pech voor Alec & Greta - kwamen er in no time kapers op de kust die wél snel geld wilden verdienen aan de hype. 1 van de leukste heet Beloved Shirts & jeez Louise, copycat of niet, we want, want, want!Miyazaki meets memes meets pop art meets cupcakes.

Beloved verkoopt sweaters van al onze favorieten. Game Boys, Oreo's, Totoro, cupcakes, Frida Kahlo, eenhoorns, Oprah, grumpy cat, Nutella, augurken, Poké Balls & palmbomen, je kan het zo gek niet bedenken of je kan er binnenkort mee op je borst pronken. Bovendien verkoopt de webshop ook hoody's & iPhone-hoesjes. 
De sweaters lezen als een who's-who van 30 jaar popcultuur.

Wie het alsnog niet kan geloven, leest er de about-pagina maar eens op na:

Q&A....
Are they real?
- yes.

Thank god!

Of zoals Buzzfeed het stelde: dit zijn Ridiculously Amazing Sweatshirts You Can Actually Buy. De sweaters worden geprint op bestelling in het Verre Oosten. De productie neemt 14 werkdagen in beslag, maar dan weet je ook dat je een zeldzaam exemplaar in handen hebt!Eruitzien als een gigantische Game Boy? Yes please!

De truien zijn hier te koop voor $ 59,- & jep, ze shippen naar Europa. Klik, klik!

page loaded