Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de wit, witter, witst look

Door Koen op 22.05.2013

Maagdelijk wit blijft een intrigerende kleur. Kies deze zomer voor een total white look of pimp it up met een likje écru hier en daar. Trek de lijn helemaal door en kies ook voor witte nagellak van OPI en witte oogschaduw van Dior. Supermooi bij een licht gebruinde huid en prachtig voor op summer party's en late night dinners

Wij kozen voor een maxi-skirt van Stella Forest en het kanten topje is van Jack Wills. Prachtig bij een maxi-skirt is de oversized blazer, hier van H&M.

De look maak je helemaal af met wat accessoires, zoals de golden teardrop van Baroni, een Tory Burch glover ketting en schattige oorringetjes van Marc by Marc Jacobs. Kies voor schattige kousjes van Tabio en classy brogues van Church's. Underneath draag je een kanten behaatje van Stella McCartney.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded