Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Georgia May Jagger & Josh Mclellan for Sisley

Door Michael op 22.05.2013

Meet Georgia May Jagger en Josh Mclellan. De dochter van Mick Jagger en haar verloofde werden uitgekozen om het gezicht te zijn van Sisley. Het merk neemt hen mee op een romantische trip voor de FW2013 campagne! De nieuwe collectie van Sisley onthult de wereld van 2 stijlvolle personen en lovers. Beide modellen zijn op de campagnefoto's gekleed in Sisley-stijl, in een serie van onconventionele contrasten. Het liefdesverhaal speelt zich af in een Frans kasteel. De sfeer ademt een elegante, maar rock-'n-roll vibe! Hell yeah!


Georgia en Josh werden gevraagd om een verleidelijke, hedendaagse en onconventionele stijl te vertolken. Het zijn deze eigenschappen die terug te zien zijn in de collectie. Colour, nachtelijke aantrekkingskracht van leder, gewaagde lijnen en verfijndheid zijn de woorden waarmee je deze collectie het best omschrijft. Photographer van dienst is Oliver Zahm. Oliver slaagde erin om de charmes van beide acteurs op foto vast te leggen. In de campagne zie je verder alledaagse beelden van het leven van deze 2 jonge mensen dressed in Sisley.


We kunnen alvast niet wachten om deze collectie in de winkel te spotten!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded