Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diane von Furstenberg & GapKids do it again!

Door Angelique op 22.05.2013

We looove kids and we looove Diane von FurstenbergGoed nieuws want deze labels brachten net een 2de collectie samen uit! Woehoee!

Heb je kindjes of ben je meter of peter van een cutie, trek dan je most comfy schoenen aan, want deze collectie is to die for! Oh ja en kinderen kunnen altijd wel iets nieuws aandoen, they look so cute in it! Met deze kleurrijke collectie neemt Diane de Gap-meisjes mee op een heuse ontdekkingsreis.

Denk prints met exotische bedrukkingen en een vleugje kattenkwaad! Deze collectie neemt alle kindjes back to the jungle! Afrikaanse prints en illustraties van wilde dieren, I can't get enough! Diane von Furstenbergs favorieten zijn de lovely wikkeljurk en de vrolijk bedrukte skinny jeans. Deze werden ontworpen met het avontuurlijke meisje als leidmotief. De prints gaan van mooie hibiscus knoppen tot het famous DVF-hart en de Gap/DVF-graffiti. Niet voor doetjes dus!

Voor de kleine verkenners zijn er verder nog prachtige hemdjes en een hemdjurkje met speelse en vrolijke patches. T-shirts met tijgers en zebra's, fauna en flora en exotic vlinders. Hold up?! Ik waande me even in de jungle! My bad! Voor de mini fashion lovers zijn er schattige kruippakjes, zwemspulletjes en een overvloed aan accessoires!

Met deze items schopt je kind het zeker tot the most stylish kid on the block! Just sayin'...

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded