Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cannes: Red Carpet Moments

Door Kim op 22.05.2013

Le Festival de Cannes is intussen al aan z'n 66e editie toe en staat synoniem voor glitter, glamour en heel erg veel celebs. Ongewoon in het lijstje is regen, iets waar het filmfestival dit jaar wel mee te kampen heeft - maar uiteraard wordt dat ook zo glamoureus mogelijk opgelost en is dat geen reden om de festiviteiten on hold te zetten.


Niemand ziet er glamoureuzer uit met een paraplu dan Carey Mulligan.

Wij kijken telkens weer uit naar al die pracht en praal op de rode loper, and to tell you a secret... de hele Belmodo crew is stiekem jaloers op Tiany, die vorig én volgend weekend zelf in Cannes mocht/mag zijn, maar zij laat je vast nog weten welke celebs gespot werden en op welke fabulous parties ze beland is.  


Eva Longoria (links) en Isla Fisher (rechts)


Top models on the runway: Cara Delevingne (links) en Doutzen Kroes (rechts)


The Great Gatsby cast: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire en Isla Fisher

Alle ogen waren gericht op de crew van The Great Gatsby, die tijdens Cannes in première te bewonderen was. Ster van de film, Leonardo DiCaprio, is alvast klaar om alle lof te ontvangen, zo blijkt. En terecht! Een andere Belmodo favoriet van het filmfestival is The Bling Ring van Sofia Coppola, which we can't wait to see! Actrice Emma Watson genoot van de aandacht en koos voor een black & white ensemble op de rode loper.


Emma Watson (links) en Lyia Kebede (rechts)

Solange Knowles, looking fab.

Doutzen Kroes werpt een kushandje.

Welke red carpet outfit is jouw favoriet? Let us know in the comments!

page loaded