Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modeadvies van Beyoncé‘s stylist Ty Hunter

Door Koen op 21.05.2013

All the single ladies, all the single ladies, all the single ladies, now put your hands up! Oei, ik liet me helemaal meeslepen... Ben je ook helemaal in de ban van Queen B? Niemand minder dan R&B Diva Beyoncé stond op woensdag 15 mei 2013 in het sportpaleis! En ja, vrijdag 31 mei komt ze terug om haar afgezegde concert goed te maken.

Beyoncé is al jaren niet uit de spotlights te slaan. Ze staat voortdurend in de hitlijsten en gaat geweldige samenwerkingen aan. Zo ontwierp ze onlangs een collectie voor H&M en is ze het gezicht van Pepsi. Niet alleen haar catchy sing-a-long songs die we allen vanbuiten kennen, maar ook haar outfits blijven ons bij. Weet je niet how to dress? Pay attention girls!

Ty Hunter, Beyoncé's stylist vertelt namelijk in een behind the scenes interview voor Pepsi hoe hij de styling aanpakt van superster Beyoncé. Het gesprek zelf werd opgenomen tijdens de opnames van de “Mirrors” muziekspot voor Pepsi. In dit filmpje toont Beyoncé enkele van haar iconische identiteiten uit het verleden. Bootylicious Beyoncé, Sasha Fierce en Crazy in Love Beyoncé, can you handle it? Lees alles over de spot in het artikel "Beyoncé Flashbacks".


Al deze identiteiten worden geschetst op haar nieuw nummer 'Grown Woman'. We love it! Beyoncé wordt altijd omringd door een vast team, waaronder Ty Hunter. Jealous! Bekijk hieronder het interview over zijn modefilosofie voor Beyoncé en enkele exclusieve behind the scenes foto's!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded