Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

TKEES, fashionable flip-flops!

Door Tiany op 20.05.2013

Een absolute must-have voor de zomer is de slipper! You like it or you don't. Maar we zijn het er allemaal over eens, de slipper is dè redder in nood bij pijnlijke voeten! Denk aan een avondje uitgaan op high heels en nadien naar huis gaan op slippers. Heaven! Slippers zijn niet altijd fashionable, we admit! Maaar daar hebben we een oplossing voor. TKEES zijn flip-flops die niet alleen gemakkelijk zitten, maar ook mooi zijn aan je voeten. Maak je klaar voor een TKEES invasion, want deze slippers zullen niet uit het straatbeeld te slaan zijn!

De TKEES slippers bestaan uit leer en zijn te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog. Draag ze naar je volgende poolparty, naar het strand of tijdens een dagje shoppen! We weten allemaal dat een avondje dansen of een dagje shoppen heel wat energie vergt, wel deze slippers maken het alvast wat makkelijker voor je pretty feet.


Jesse en Carly Burnett, husband and wife en het brein achter deze slippers, kwamen in 2009 op het idee om deze leuke flip-flops te ontwikkelen. Deze glamoureuze schoenen maken deel uit van de Cosmetics for your feet collectie. Foundations, creams, liners, glosses, lipsticks, polishes,… zijn de namen van deze slippers. How cool is that! Sterren zoals Heidi Klum, Angelina Jolie, Kim Kardashian, Jessica Alba, Jessica biel en andere A-list celebrities zijn al verkocht! Niet verwonderlijk, want deze flip-flops zijn comfortabel, licht, betaalbaar en geschikt voor elke gelegenheid.

De volgende keer dat je een outfit zoekt voor een poolparty, kan je alvast het schoenen gedeelte skippen! Want met deze flip-flops bent je good to go! Voor € 59,95 zijn deze babies all yours! Je kan ze bestellen via de e-shop Zalando. Ik wil ze in alle kleuren! Nu!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded