Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shanghai Affairs

Door Tiany op 19.05.2013

Hugo Boss strikes again! Deze keer neemt het ultrasexy merk ons mee op sleeptouw naar Shanghai. Na het grote succes van hun show in Peking in 2012, pakt Hugo Boss uit met een spectaculaire fashion show in Shanghai. The Power Station of Art is de perfecte setting voor de impressive show, die plaatsvindt op donderdag 30 mei 2013. On the runway toont Hugo Boss zowel zijn mannen- als vrouwencollectie FW2013.

Geniet ondertussen nog een keer van de fashion show vorig jaar in Peking in het Belmodo artikel Reflection on HUGO met Belmodo addict Angelique in the house

Volgens Boss schuilt er achter iedere modeshow een verhaal. That’s why Hugo Boss op dinsdag 23 april 2013 startte met een large-scale online, mobiel en sociale media campagne. De campagne Shanghai Affairs bestaat uit een film, directed by fotograaf Noam Griegst. Hij is een big name in de modewereld, hij nam o.a. een film op voor Louis Vuitton.  

De film is opgedeeld in verschillende episodes. De eerste kan je nu al bekijken op fashionshow.hugoboss.com. Go go go


In een mysterieuze mood tonen actrice Lin Chiling en supermodel Jon Kortajarena glimpses of the 2 runway outfits. So far so good

De climax van de filmcampagne is een live stream van de enige échte fashion show itself. Heerlijk voor de buis, aka je computerscherm, kan je genieten van al de pracht en praal d’Hugo Boss. Als kers op de taart kan je de 2 limited edition stuks (maar 100 stuks van elk!) online bestellen, while the show is still going on

Get in the Shanghai mood en check de Hugo Boss website. Bij Belmodo zijn we al in een Shanghai state of mind

Met medewerking van Sarah van Hapert.

page loaded