Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pepe Jeans blaast zijn 40ste kaarsje uit!

Door Koen op 19.05.2013

Pepe Jeans wordt 40 jaar en dat vraagt om een celebration! Let's start poppin' bottles!

Het iconische jeansmerk bestaat al sinds 1973. Het begon allemaal in Londen, meer bepaald in het bekende Notting Hill. In een mum van tijd veroverde het merk de straatbeelden. Pepe Jeans London is nog steeds the hottest brand on the planet als je het ons vraagt.

Er wordt vaak gezegd dat wanneer je plezier hebt, de tijd voorbij vliegt! Wel dat is ook het geval bij Pepe Jeans. De voorbije 40 jaar hadden ze enorm veel fun! Maar the party is just getting started! Voor hun 40th anniversary schakelen ze de hulp in van topmodellen zoals Cara Delevingne, Mia Goth en Jeremy Young. Zij maken deel uit van het nieuwe hoofdstuk van Pepe Jeans en zijn tegelijkertijd de gezichten van de nieuwe campagne 'Have you seen Pepe'. De FW2013 collectie werd geshoot in Notting Hill, de plaats waar het allemaal begon. In de campagne worden sommige van Londens' meest iconische plaatsen geschetst. Excitiiing!

Have you seen Pepe? Wens hem een dikke proficiat!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded