Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M à la française

Door Catherine op 19.05.2013

Wij waren sowieso al gek op de zomercollectie van H&M, maar nu nog net dat tikkeltje meer. Te danken is Joséphine de La Baume, beter bekend als Mrs. Mark Ronson, die in een adorabele video de leukste stuks van het seizoen showt & ons inzicht verschaft in haar unieke Parijse stijl.

De La Baume omschrijft zichzelf als actrice & zangeres - hoewel de passe-partoutterm it-girl volgens ons ook volstaat. Ze draagt in de zomer graag vrouwelijke silhouetten, als bloemenjurkjes, terwijl ze de rest van het jaar als een tomboy door het leven gaat.

Laat H&M nu nét een arsenaal fleurige broeken met print & leuke bloesjes in de rekken hebben hangen!

De hete rossepardon our French: Venetiaans blonde - wordt in modeland geroemd om haar je-ne-sais-quoi, maar is zelf eerder fan van de Engelse quirkiness

"English girls are more eccentric, which I like. French girls have something a bit nonchalant in their attitude and in the way they dress. Maybe they're just good at pretending that they haven't made any effort." - dixit Joséphine de La Baume. 

Het mysterie van de Franse nonchalance, eindelijk ontrafeld! We wisten wel dat het allemaal nep was.

Wat komen we verder nog van Josephine te weten? Dat groen goed is voor je hart - oké dan. Dat haar favoriete accessoire deze zomer een strooien hoed is - van ons ook! En dat we ons dringend naar de dichtsbijzijnde H&M dienen te reppen, natuurlijk.

page loaded