Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancering Surf Shack collectie by Tommy Hilfiger

Door Koen op 17.05.2013

Tommy Hilfiger vierde de lancering van zijn Surf Shack collectie, de SS2013 collectie met après-surf invloeden, met een exclusieve party op dinsdag 14 mei 2013 in de Antwerpse flagshipstore in de Schuttershofstraat.

Belmodo was op deze feestelijke aftrap uiteraard aanwezig om de designs en accessoires te zien én te voelen. De surfstijl is de basis voor de limited edition Surf Shack collectie. Ze bestaat uit een losse pasvorm, opvallende prints en neondetails. Superduper relaxed! Wil je meer weten over de collectie? Lees zeker het Belmodo artikel Guide to surf style by Tommy Hilfiger. Tiany maakte een lijstje met haar favo items van de Surf Shack collectie, check het in het artikel If you need me.. I’m #gonesurfing.


De flagshipstore was all about summer en liet het zonnetje voor ons schijnen. Just what we need with this weather! Heerlijke sunny cocktails in overvloed, geserveerd door surfboys in hippe outfits. Yummiee!

De kroon op de collectie zijn de exclusieve surfboards van Tommy Hilfiger, die verspreid in de store stonden en zorgden voor the finishing summer touch. Buiten stonden vintage surfbusjes waar de feestvierders foto’s konden nemen. Het Belmodo team likes getting in front of the camera, zie hier het resultaat!


Niemand minder dan Denis Meyers was aanwezig. Hij is een Belgische schilder, graficus en typograaf en beschilderde live tijdens het evenement een surfboard geïnspireerd op de Surf Shack collectie. Very bright & shiny

Je kan nog steeds deelnemen aan de wedstrijd #gonesurfing. Deel jouw ideeën over surfen, the surf lifestyle, de beste beaches ter wereld, coole hang-out spots met #gonesurfing. Hierdoor creëert Tommy Hilfiger met behulp van het World Wide Web een “Guide to Surf Style”.De wedstrijd eindigt op dinsdag 21 mei 2013. De 4 beste guiders, die de surf mood op de kop tikken via Twitter en Instagram worden beloond, en hoe! De winnaars winnen een reis naar 1 of world’s best surf beaches in juni 2013. Best summer ever, or what?!

page loaded