Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionclash Maastricht

Door Tiany op 17.05.2013


Foto © Lonneke van der Palen.

Fashionista's, boek alvast jouw tickets, want van vrijdag 31 mei tot en met zondag 9 juni verblijf jij in Nederland. In Maastricht, om precies te zijn, zullen talloze mode-evenementen worden gehouden onder het mom Fashionclash Maastricht.


CLASH Project (2011)

Net zoals vorig jaar zullen er weer tentoonstellingen, modeshows en lots and lots of fashionable people zijn, maar natuurlijk ook winkels waar jij misschien jouw nieuwe favoriete broeken en accessoires zal kunnen vinden. Voor 1 keer is Maastricht niet de stad van de toprestaurants, maar van de mode.

Fashionclash Maastricht biedt jonge ontwerpers de kans om in de schijnwerpers te staan en dat is voor de 5de editie niet anders. Je kan er ook terecht voor modeshows van jonge designers. Let wel op, de modeshows zijn enkel toegankelijk op vertoon van een ticket. De tentoonstellingen, presentaties en randanimaties als workshops en pop-up shops zijn allemaal wel gratis te bezoeken.


Mirte Engelhard en Nikki Giling & Lucia Cabanova.

Het evenement duurt precies 9 dagen en ze zullen ongetwijfeld druk, maar uiterst boeiend zijn.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan dit filmpje met enkele creaties van vorig jaar:

Voor meer informatie moet je op de website van Fashionclash Maastricht zijn. De volledige dagplanningen en de ticketverkoop voor de modeshows zal je daar ook terugvinden.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded