Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Crazy about Kors

Door Kim op 17.05.2013


Foto via Brunette Blogging

Mijn liefde voor mijn Michael Kors horloge is groot - al jaar en dag siert het zowat elke dag m'n pols en ik ben het nog steeds niet beu. Echte liefde noemen ze dat toch? Ondanks mijn obsessie ben ik stiekem al even op zoek naar een 2de exemplaar, omdat wat afwisseling nooit kwaad kan en als het van hetzelfde merk is, is het geen bedrog - nietwaar?

Geen enkel model heeft mij tot nu toe kunnen overtuigen, maar wanneer ik dit goud/azuurblauw exemplaar zag uit de 100 series collectie maakte mijn hart een sprongetje. Love at first watch sight!

Deze nieuwe 100 series collectie is een samenwerking met het United Nations World Food Programme. Voor elk horloge dat verkocht wordt, krijgen 100 kinderen een voedzame maaltijd voorgeschoteld. Momenteel nog niet gespot in de Belgische winkels, maar ze zijn alvast online beschikbaar. I'm head over heels in love, en jij?

De ontwerper wil zich inzetten voor het goede doel en krijgt daarbij de steun van actrice Halle Berry. Het horloge is in goud en zilver beschikbaar en op de achterkant is "Watch Hunger Stop" gegraveerd. Schaf jij eentje aan?

page loaded